Vanaf deze maand is bij Wijnen van Holland een exclusieve selectie van wijnen van het Betuws Wijndomein verkrijgbaar. Nieuw in het assortiment zijn de Linge Wit, een halfdroge en licht exotische wijn van Solaris en Johanniter druiven en de Linge Rood Cuvée Barrique, een mooie rode wijn van de Regent druif met een goede balans en lichte vanilletonen.

De wijngaarden van het Betuws Wijndomein liggen midden in het mooie Betuwse landschap in de nabijheid van het historische Oranjestadje Buren. Door jaren van experimenteren en een bijna wetenschappelijke toewijding is het Betuws Wijndomein uitgegroeid tot een wijngaard van 6 hectare met in totaal meer dan 16.000 wijnstokken. Door ambachtelijk en duurzaam te werken, de juiste druivenrassen te gebruiken en kwaliteit voorop te stellen heeft het Betuws Wijndomein nationaal én internationaal een plek weten te veroveren.

Bij de Nederlandse Wijnkeuring in 2011 is het Betuws Wijndomein meerdere keren in de prijzen gevallen. De bij Wijnen van Holland verkrijgbare Linge Wit heeft tijdens deze keuring een zilveren medaille gewonnen.