Nog een week of zes, dan stopt wijnblog ermee. Per 1 maart a.s  zal Wijn.blog niet meer door Natasha en Mariëlla Beukers gevuld worden. Zij hebben vorige week besloten niet verder te gaan met Wijn.blog, en het stokje aan een andere enthousiaste wijnblogger door te geven.

Mariëlla Beukers heeft met veel plezier een jaar lang nieuwtjes opgezocht en persberichten geplaatst, maar wil dit jaar haar tijd aan andere dingen gaan besteden. En datzelfde geldt voor Natasha. Daarom roepen zij wijnliefhebbers met een goede pen op te reageren! Heb je zin om dit wijnblog nog verder uit te bouwen tot een interessant platform voor alle wijnliefhebbers? Laat dan je belangstelling weten aan de Blog-organisatie. Zij zijn op zoek naar een journalist met een grote passie voor wijn!

Reacties kun je richten aan vacature@blog.nl.

En uiteraard kun je van hen tot 1 maart nog een keur aan nieuws en leuke berichten verwachten! Mocht je Wijn.blog volgen op Twitter, zorg dan dat je je abonneert op @wijnpuntblog, aangezien zij de account per 1 maart van hun persoonlijke Twitteraccounts zullen loskoppelen.

Bron: www.wijnblog.nl