Kom kijken, proeven en genieten! Het Nederlands Wijnmuseum is gevestigd in oude wijnkelders onder de Arnhemse Velperweg. Het is een unieke locatie in Nederland en een uniek project.
Het museum brengt de wonderbaarlijke wereld van de wijn in beeld, van de wijnrank tot aan het genot van een goed glas wijn.

De toegang is bewust laagdrempelig gehouden: het museum is open voor iedere wijnliefhebber, van wijnexpert tot beginner, van vakmens tot consument, alleen of in groepsverband.

Een bezoek aan het Nederlands Wijnmuseum is een onvergetelijke ontdekkingsreis in wijnwonderland. Op zaterdagen krijgt u bij een bezoek aan het Nederlands Wijnmuseum Arnhem een korte rondgang door de authentieke kelders van het wijnkopershuis Robbers & van den Hoogen én kunt u na afloop hiervan een kleine proeverij bijwonen.

Onder begeleiding van een wijndeskundige zullen drie soorten wijn worden geproefd. De prijs bedraagt slechts € 15,00 per deelnemer inclusief entree van het Nederlands Wijnmuseum. De rondleiding start om 13.30 uur én om 15.00 uur. Meer informatie of entreekaarten bestellen; www.wijnmuseum.nl. Kelderbezoek voor grotere groepen of op andere dagen is uitsluitend op afspraak mogelijk.

Velperweg 23, 6824 BC Arnhem, tel. 026-4424042, Internet: www.wijnmuseum.nl

Openingstijden: Elke zaterdag het gehele jaar door van 11.00 tot 17.00 uur.

Bron: Productschap Wijn